Inspelen op de snelle veranderingen in het Microsoft Dynamics 365 platform met ClickLearn

Foodware 365 werkt met Microsoft Dynamics 365 Business Central en Finance & Operations. Maar veranderingen in de productlijn van Microsoft zorgen ervoor dat we anders zaken doen, zoals programma manager Benny Dor uitlegt:

"Met de aankondiging en beschikbaarheid van Business Central en nieuwe extensies en gebruikmakend van het hele power platform, herontwerpen we momenteel onze IP naar extensies. Hiervoor is een speciaal projectteam opgericht".

We moeten ons product razendsnel updaten om aan de behoeften van de klant te voldoen. Geconfrontreerd met deze uitdagingen hebben we voor ClickLearn gekozen om het proces voor het maken van documentatie te versnellen.

Lees hier meer over hoe we ClickLearn gebruiken om ons aan te passen aan de snelle vranderingen in het Microsoft Dynamics 365 platform.